Cas Spijkers Logo
Print

Recept 28 van 28: Gambacroquetten en Hollandse garnalen croquetten met whiskysaus

Mayonaise: 1 deel
Kerrie: 1 eetlepel
Sjalotje fijngesnipperd
Kleine augurk fijngesnipperd
Ansjovis filetje fijngewreven
Ketchup
Whisky
Peper en zout

Zet een pan op het vuur en laat het sjalotje even smoren (niet laten kleven). Voeg de kerrie toe. Roer snel los en haal de pan van het vuur. Doe de mayonaise in een kom en voeg de rest van de ingrediƫnten evenals het sjalotje met de kerrie toe. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met whisky, ketchup en peper en zout

Volg ons op Facebook

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen, ontdek de nieuwe producten en laat je inspireren door onze recepten.

Exellent Food
© 2019 Cas Spijkers croquetten en bitterballen | onderdeel van Exellent Food BV

Goodlife Foods | Oudkarspel  - Vlet 1 - 1724 BM Oudkarspel, Nederland
Telefoon: +31(0)226 - 741941 - Fax: +31(0)226 - 741944 - info@exellentfood.nl
KvK 37086440

Exellent Food
© 2019 Cas Spijkers croquetten en bitterballen | onderdeel van Exellent Food BV

Goodlife Foods | Oudkarspel  - Vlet 1 - 1724 BM Oudkarspel, Nederland
Telefoon: +31(0)226 - 741941 - Fax: +31(0)226 - 741944 - info@exellentfood.nl
KvK 37086440