Cas Spijkers Logo
Print

Recept 24 van 28: Kaascroquetten met champignon-mosterd saus

Olijfolie: 1 deel
Crème Fraîche: 2 delen
Mosterd
Groene peper: 2 eetlepels
Champignons: 50 gram
Sjalotje fijngesnipperd
Peterselie gehakt
Room
Peper en zout

Borstel de champignons schoon en snijd deze in ragfijne blokjes. Zet een pan op het vuur met olijfolie. Smoor hierin de fijngesnipperde sjalot en champignons. Laat dit afkoelen. Doe de crème fraîche, mosterd en de peterselie in een kom en voeg het afgekoelde mengsel van champignons en sjalotje toe. Meng alles goed door elkaar. Breng het geheel op smaak met een scheutje room, peper en zout.

Volg ons op Facebook

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen, ontdek de nieuwe producten en laat je inspireren door onze recepten.

Exellent Food
© 2019 Cas Spijkers croquetten en bitterballen | onderdeel van Exellent Food BV

Goodlife Foods | Oudkarspel  - Vlet 1 - 1724 BM Oudkarspel, Nederland
Telefoon: +31(0)226 - 741941 - Fax: +31(0)226 - 741944 - info@exellentfood.nl
KvK 37086440

Exellent Food
© 2019 Cas Spijkers croquetten en bitterballen | onderdeel van Exellent Food BV

Goodlife Foods | Oudkarspel  - Vlet 1 - 1724 BM Oudkarspel, Nederland
Telefoon: +31(0)226 - 741941 - Fax: +31(0)226 - 741944 - info@exellentfood.nl
KvK 37086440