Cas Spijkers Logo
Print

Recept 17 van 28: Rode paprika salsa

  • 6 stuk Rode paprika
  • 1 dl Olijfolie
  • 1 gr piment
  • Zout en peper

Extra nodig:

  • 1 Aluminiumfolie
  • 1 Staafmixer

  1. Paprika’s inpakken met aluminiumfolie en olijfolie. Vouw dicht.
  2. Poffen, pellen en zaadlijsten verwijderen. Vocht opvangen.
  3. Helft paprika's pureren met bakvocht, olijfolie en staafmixer.
  4. Andere helft in blokjes snijden. Mengen
  5. Breng op smaak met zout, peper en piment.

Volg ons op Facebook

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen, ontdek de nieuwe producten en laat je inspireren door onze recepten.

Exellent Food
© 2019 Cas Spijkers croquetten en bitterballen | onderdeel van Exellent Food BV

Goodlife Foods | Oudkarspel  - Vlet 1 - 1724 BM Oudkarspel, Nederland
Telefoon: +31(0)226 - 741941 - Fax: +31(0)226 - 741944 - info@exellentfood.nl
KvK 37086440

Exellent Food
© 2019 Cas Spijkers croquetten en bitterballen | onderdeel van Exellent Food BV

Goodlife Foods | Oudkarspel  - Vlet 1 - 1724 BM Oudkarspel, Nederland
Telefoon: +31(0)226 - 741941 - Fax: +31(0)226 - 741944 - info@exellentfood.nl
KvK 37086440