Cas Spijkers Logo
Print

Recept 3 van 28: Wortel panna cotta met gambacroquetjes

Wortel panna cotta met gamba
  • 100 gr Wortels Geschild
  • 3 dl Melk
  • 2 gr Gember, vers Geschild
  • 1 dl Room
  • Zout en peper
  • 1 blad Gelatine Geweekt
  • 1 stuk Gamba croquet
  • 1 toef Shiso
  • 1 tl Hot sweet chilisaus

Extra nodig:

  • 4 Kleine glaasjes of eierdopjes
  • 1 Frituur met olie

  1. Kook de wortels in de melk met gember gaar.
  2. Afgieten en wortelen glad pureren
  3. Meng wortelpuree met room. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Room verwarmen en gelatine oplossen.
  5. Verdeel over koud gespoelde vormpjes en laat opstijven.
  6. Croquet frituren en bij panna cotta plaatsen.
  7. Garneren met shiso en chili saus

Volg ons op Facebook

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen, ontdek de nieuwe producten en laat je inspireren door onze recepten.

Exellent Food
© 2019 Cas Spijkers croquetten en bitterballen | onderdeel van Exellent Food BV

Goodlife Foods | Oudkarspel  - Vlet 1 - 1724 BM Oudkarspel, Nederland
Telefoon: +31(0)226 - 741941 - Fax: +31(0)226 - 741944 - info@exellentfood.nl
KvK 37086440

Exellent Food
© 2019 Cas Spijkers croquetten en bitterballen | onderdeel van Exellent Food BV

Goodlife Foods | Oudkarspel  - Vlet 1 - 1724 BM Oudkarspel, Nederland
Telefoon: +31(0)226 - 741941 - Fax: +31(0)226 - 741944 - info@exellentfood.nl
KvK 37086440